Inzetbaar op diverse locaties

Toegankelijk voor alle niveaus

Professionele begeleiding


Meer over de Segway Scholentour

Wat leren ze?

Vertrouwen

Van onbekwaam naar bekwaam binnen één clinic. Leer jezelf, de ander maar vooral het apparaat te vertrouwen.

Rijden

Op zelf balancerende elektrische apparaten kunnen rijden die je tegenwoordig veel terug ziet in ons dagelijks leven.

Samenwerken

Met onze clinic zal iedereen succeservaring beleven en werk je samen toe naar dit doel. Dat maakt het verschil.


Meer informatie over de

Segway Scholentour

De "Segway Scholentour" is ontwikkeld voor leerlingen/studenten. De studenten leren, in één les, hoe ze op een Segway, Ninebot, Hoverboard, E-Skates en Onewheel kunnen leren rijden. Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

 

Ze leren niet alleen rijden op onze apparaten maar vooral het overwinnen van angst, het vertrouwen hebben in zichzelf en in de ander. Na een algemene uitleg gaan de leerlingen aan de slag, in een uitdagend parcours waarin ze de volledige controle krijgen over de apparaten. Er ontstaat vertrouwen in eigen kunnen en in de ander die helpt.

 

Doordat er weinig niveauverschil is binnen deze activiteit maakt het voor een ieder een groot succes.De Segway Scholentour is in te zetten voor divers onderwijs

Basisonderwijs

We bieden clinics aan vanaf groep 5.

De doelgroep is heeft veel energie die wij graag omzetten in het veilig kunnen rijden op de zelf balancerende elektrische apparaten. We kijken naar deze clinics.

Klik hieronder voor meer informatie.

Middelbaar onderwijs

Introweken, sportdagen en projectweken. We komen graag deze leuke dagen/weken invullen met onze clinic. De doelgroep kunnen wij uitdagen om met elkaar binnen één uur op alle 5 onze apparaten te rijden.

Klik hieronder voor meer informatie.

Hoger onderwijs

Voor studenten hebben we een mooie, iets langere clinic in elkaar gezet. Vertrouwen speelt hierin een nog belangrijkere rol. Ben je benieuwd of we ook jouw studenten kunnen uitdagen? Klik dan hieronder voor meer informatie.