Wat vonden andere scholen van de Segway Scholentour?

VSO de Optimist:

Op De Steiger hebben wij twee dagen mogen genieten van de Segway Scholentour. Boyd maakt op een natuurlijke wijze contact met alle leerlingen, met als gevolg dat iedereen met een glimlach de deur uit loopt. De diversiteit aan materiaal zorgt ervoor dat iedereen uitgedaagd kan worden op zijn of haar niveau, kortom iedereen kan meedoen! 

 

Een absolute aanrader! 

 

Met vriendelijke groet,

 

Django van der Landen

 

Docent LO

 

Ma en Vr Pro De Steiger 08.00 - 16.00

Aeres VMBO Almere:

"Met de scholentour is Boyd Besselink langs gekomen bij ons op school. Met veel plezier en succes kijken wij als school hier op terug. De leerlingen waren laaiend enthousiast en het was mooi om te zien hoe kinderen hun grenzen gaan verleggen met de verschillende segways en materialen. In tweetallen gaan de kinderen aan de slag, waarin samenwerking en vertrouwen essentieel is.

 

We hebben genoten, bedankt voor de prettige samenwerking."

 

John docent sport en bewegen

Wij kijken ook terug op een geslaagde clinic. De meiden hebben het onwijs leuk gehad en vroegen of ze het ooit nog een keer mochten doen dus wellicht dat we in de toekomst nog meer clinics kunnen neer zetten voor de jongeren. 

 

Je doet het super goed met de jongeren!

Waar ik echt mijn complimenten voor wil geven is dat je de meiden echt sterk in hun schoenen hebt laten staan. Je hebt ze laten zien dat ze moeten geloven in hun kunnen en letterlijk weer op laten staan na het vallen. 

 

Je doet mooie dingen voor de jongeren en daar hebben wij bewondering voor.

 

Bedankt voor de leuke clinic!

 

Met vriendelijke groet,

Janaika
Jongerenwerker Welzijn Lelystad