Hieronder de verschillende "Experiences". Heeft u zelf een ander idee? dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een clinic op maat. 

Experiences

Segway Buddy Experience

De Buddy Experience is gemaakt voor groepen/klassen die in tweetallen aan de slag gaan op onze apparaten. Na een algemene uitleg van onze instructeur zullen de leerlingen met elkaar het apparaat leren kennen. Ze zijn om beurten buddy voor elkaar en leggen het gemaakte parcours samen af. Hierbij worden ze bewust van het belang van een buddy. De leerlingen ontwikkelen zich op meerdere vlakken en dat maakt dit product zo mooi. 

Segway Plus Experience

De Plus Experience is gemaakt voor kleinere groepen (max 15 personen)

Hierbij zijn 2 of 3 instructeurs aanwezig die één op één begeleiding geven aan de deelnemer. Stap voor stap zorgen zij ervoor dat iedere deelnemer aan het eind van de les op de apparaten heeft gereden. Er worden verschillende uitdagende parcours neergezet waar de leerlingen, na enige tijd, zelfstandig doorheen kunnen rijden. 

Segway Pro Experience

De Pro Experience is bedoeld voor groepen die direct de uitdaging zoeken op de apparaten. Na een korte uitleg gaan ze zelfstandig aan de slag om te kijken hoe zo de apparaten zo goed mogelijk onder de knie kunnen krijgen. Dit is bedoeld voor deelnemers met enige ervaring op het gebied van balanceren. Leuk voor sportklassen of sportopleidingen. Wij zorgen voor de uitdagingende parcours.